5 sfaturi pentru cariera de la cei mai mari lideri in business

Sa iti construiesti o cariera poate fi un tel foarte inalt, pentru care va fi nevoie sa perseverezi ani intregi pana il vei atinge si vei fi multumit de rezultatul final.


O solutie pentru a intelege mai bine cum au reusit altii ar fi sa iti insusesti anumite lucruri pe care oamenii de afaceri cunoscuti le-au aplicat deja. Este foarte util sa citesti carti scrise de acestia, in care iti ofera sfaturile lor in ceea ce priveste cariera si cum au reusit sa ajunga cunoscuti, in domeniul lor de activitate.

Iata ce cred oamenii de afaceri care au avut succes:

1. "Asuma-ti riscul de a avea esec, in special la inceput, nu lua in calcul doar succesul. Si cel mai important, fii tu cel care face propriile alegeri, sfaturile parintilor nu sunt tocmai indicate, cand e vorba de cariera." (Brian Chesky)

2. "Cel mai important este sa iti cultivi increderea de sine. De aici pleaca totul." (Diane von Furstenberg)

3. "Ai suficienta rabdare pentru a invata si fii suficient de nerabdator ca sa-ti asumi riscuri." (Cynthia Tidwell)

4. "Este indicat sa iti deschizi propriul business cat mai repede. Daca nu vei avea succes, te poti angaja in alta parte, dar vei invata foarte multe lucruri extrem de utile." (Hermione Way)

5. "Gaseste bucuria intr-un proiect de viitor si lasa trecutul in urma, focuseaza-te asupra a ceea ce faci in prezent." (Richard Branson)