80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Timisoara

Toamna aceasta, cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP revine cu trei editii in Timisoara, Bucuresti si online, la nivel national. Vezi aici perioada de desfasurare a evenimentelor:


Angajatori de TOP Timisoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Angajatori de TOP Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului 

Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe www.hipo.ro

Angajatori de TOP Timisoara reuneste pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate. Pentru prima datain Romania, targul de cariera Angajatori de TOP inglobeaza realitatea virtuala in experienta candidatilor. 

Pentru a completa experienta pe care si-o doresc candidatii, evenimentul Angajatori de TOP Timisoara le ofera vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR si astfel de a cunoaste mai bine viitorul angajator si spatiul in care urmeaza sa lucreze. Tehnologia VR transpune vizitatorul targului de cariera Angajatori de TOP intr-o realitate virtuala pe care o poate experimenta prin intermediul ochelarilor cu lentile speciale, destinati sa proiecteze imagini din sediul companiilor. Experienta este autentica avand in vedere ca sistemul de tracking al privirii detecteaza unghiul de inclinare al capului urmarindu-i directia in care priveste, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea. In cadrul evenimentului din Timisoara, doua dintre companii vor avea optiunea de tur virtual la standul lor: Deutsche Telekom Services Europe si Plexus. 

Angajatori de TOP Timisoara reuneste in aceasta toamna peste 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. In mod traditional, toamna este perioada in care angajatorii sunt foarte activi, aspect confirmat si de numarul mare al oportunitatilor de cariera oferite la Angajatori de TOP. In comparatie cu editiile anterioare, remarcam o evolutie a numarului de pozitii deschise. Cele 3000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor. 20% dintre joburi sunt adresate candidatilor cu peste 3 ani experienta, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienta, 32% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 12% sunt pozitii in cadrul programelor de internship. 

Angajatori de TOP Timisoara ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta.  Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achizitii-Logistica-Aprovizionare, Controlul calitatii, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. 

Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara. O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl România, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro's automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania. 

In aceasta toamna remarcam o intensificare a nevoilor de recrutare, atat pentru recrutarea de profesionisti cu experienta (mid si senior level), pentru pozitii entry-level, dar si pentru programele de internship si trainee pe care companiile le au deschise in urmatoarea perioada. Ce observam specific pentru aceasta toamna este dificultatea pe care companiile o intampina in a-si acoperi nevoile de recrutare. Daca facem o comparatie cu anii de dinainte de criza economica, observam ca recrutarea este mult mai dificila acum decat in 2008” a declarat Dragos Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizeaza Angajatori de TOP. 

Cei care sunt în cautarea unui job se pot înscrie gratuit pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara, si ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.