Salarii de pana la 1500 E pentru joburile deschise la Angajatori de TOP Timisoara

Vineri si sambata, pe 13-14 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, are loc targul de cariera Angajatori de TOP. Cele 3000 de joburi in Timisoara sunt remunerate de angajatori cu salarii incepand de la 300-400 EUR si care pot ajunge la peste 1500 EUR.


Companiile care participa la cel mai mare targ de cariera au deschise o diversitate de oportunitati de cariera pentru candidati, indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate.

Salarile oferite de cele 80 de companii variaza in functie de nivelul de experienta. Cerintele jobului, industria in care activeaza angajatorul si departamentul in care este deschis jobul sunt aspecte care pot influenta nivelul salarial oferit de angajator. Pentru programele de internship, majoritatea angajatorilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 EUR. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-1000 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia atinge nivelul de peste 1500 EUR. 

Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala. Majoritatea companiilor ofera intre 10-30% beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii, iar printre cele mai frecvente se numara: tichete de masa, asigurari medicale, bonus de performanta, prime de Paste/Craciun, zile suplimentare de concediu de odihna, abonament la sala fitness/sport/aerobic. 

Oferta companiilor este variata si din punct de vedere geografic. Pe langa pozitiile deschise in Timisoara, companiile prezente la Angajatori de TOP au planuri de relocare, in orase precum: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Arad, Pitesti, Ploiesti, Arad, Oradea si Deva. Pentru joburile care presupun relocarea candidatilor, companiile ofera o serie de avantaje precum: bonus oferit pentru relocare, decontarea transportului, acoperirea costurilor cu locuinta sau chiar asigurarea unei locuinte de serviciu pe o perioada determinata.    

Indiferent de specializare, cei care sunt in cautarea unui job, au acces la o varietate de optiuni de angajare. In cadrul evenimentului vor fi deschise pozitii pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta. Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT&C, Inginerie, Vanzari, Marketing, Achizitii-Logistica-Aprovizionare, Controlul calitatii, Design, Juridic, PR, Comunicare, Resurse umane. Sansele de a obtine un job in urma participari la eveniment sunt foarte mari, peste 80% dintre companiile prezente la editiile anterioare Angajatori de TOP Timisoara au spus ca, in urma evenimentului au avansat discutii in vederea recrutarii si au angajat candidati care au aplicat si cu care au intrat in contact pentru prima oara la targ. 

Pe langa oportunitatile de cariera, in cadrul evenimentului vor avea loc zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea profesionala si personala, precum si conferinte TechTalks pentru pasionatii de tehnologie. Editia aceasta, evenimentul din Timisoara aduce un concept TechTalks extins, unde candidatii pot alege conferinta internationala care va aborda teme precum: IoT, AI, Robotica etc. Pe langa aceasta, in cadrul TechLab-urilor se va discuta despre ultimele studii de caz ale celor mai mari jucatori din industria IT&C facand referire la arii precum: Software Development, Telecomunicatii, Embedded Software, IT Support sau Consultanta in IT. Cei care sunt interesati se pot inscrie: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/conferinte_seminarii 

O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  ATOSS Software, Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Draxlmaier Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, HELLA, HELPLINE, Kimball Electronics Romania, Lidl România, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Plexus, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro's automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania. 

Prezenta la eveniment este gratuita, iar pentru a aplica la cele 3000 de pozitii deschise, vizitatorii trebuie sa isi descarce CV-ului Barcode pe care il pot accesa din contul lor, pe www.hipo.ro