Descrierea companiei

Suntem GLYKON S.R.L., o firma privata, cu capital integral romanesc, a infiintata in Constanta, la data de 23 martie 1990. In cei 28 ani de la infiintare, noi, cei de la GLYKON, am devenit unul dintre principalii jucatori pe piata TI din Constanta, iar, din 1997, de cand am devenit primul IBM Business Partner si pentru POS-uri, oferim solutii retail la nivelul intregii tari, prin intermediul unei retele proprii, de parteneri de vanzari si service.
Ne diversificam continuu portofoliul de solutii, pentru a raspunde provocarilor moderne, de business si a oferi, clientilor si partenerilor nostri, ultimele tehnologii disponibile:
- VisualStore: solutie de top, destinata firmelor de retail.
- Suita de aplicatii, pentru firmele de distributie si transport AlgoPlanner: este prima solutie, cu rutare dinamica, lansata si implementata, in Romania;
- Van Sales: am lansat, in 2015, propria solutie, Expert® Van Sales.
- In 2016 am lansat, in premiera pentru Romania, propriul modul fiscal, Expert® POS DFP, pentru Odoo Apps.
- HemiLab: o suita de solutii hardware si software, destinata retailerilor, revolutioneaza, pe baza hartii digitale a magazinului - DSM („Digital Store Map”), implementarea managementul etichetelor, fie clasice, pe hartie, fie electronice, inclusiv pe hartie electronica.
- WMS („Warehouse Management System"): Prin aplicatiile de tip WMS, operatorii pot gestiona marfurile atat in nume propriu, cat si al tertilor.