Angajam Back Office Sales Support
pentru BIBAS GROUP

Brasov | Full time
Experienta

Entry level (1-3 ani)

Limbi straine

Engleza, Italiana

Locatie

Brasov

Detalii anunt

Daca seriozitatea, loialitatea, pasiunea si profesionalismul sunt printre valorile tale si iti doresti sa te dezvolti, alatura-te echipei Bibas Group.
Daca ai cunostinte de operare MS Office, Charisma ERP (reprezinta un avantaj dar nu este criteriu eliminatoriu) cunostinte de limba engleza (nivel mediu), cunostinte de contabilitate primara, organizare si planificare, ai capacitatea de a selecta prioritatile, cu spirit de echipa, inseamna ca ai ceea ce trebuie pentru a face parte din echipa noastra.

Atributiile postului :
- emiterea facturilor de vanzare si de stornare
- introducerea facturilor de achizitii
- gestionarea mostrelor si a produselor promotionale (intocmire procese verbale)
- confirmare comenzi catre punctele de lucru
- evidentierea contractelor: receptionarea acestora, predarea lor spre semnare, retrimiterea exemplarelor semnate catre punctele de lucru
- inventariere la punctele de lucru
-inventarierea lunara a materiilor prime
-traducerea etichetelor si pregatirea acestora pentru transmiterea catre clienti
- raportare catre DSV in urma importurilor
Descrierea companiei:
Bibas Group este unicul distribuitor autorizat al Segafredo Zanetti in Romania si reprezentantul exclusiv in tara al produselor si serviciilor Segafredo Zanetti Linea Bar. Propune solutii la cheie - consultanta, proiectare (concept, arhitectura, design) furnizare de produse, de echipamente profesionale si de mobilier - pentru orice tip de locatie din domeniul HORECA
Printre ofertele integrate clientii nostri beneficiaza de servicii complete pentru specialitatile de cafea italiana , de inghetata artizanala italiana si de produse de cofetarie tipic italienesti (MEC3). MEC3 este o companie italiana, lider mondial in producerea ingredientelor pentru inghetata artizanala si cofetarie, fiind recunoscuta pe aceasta piata casi cel mai important inovator de produse.
Printre ofertele integrate clientii nostri beneficiaza de servicii complete pentru specialitatile de cafea italiana, de inghetata artizanala italiana si de produse de cofetarie tipic italienesti. Grupul de firme asigura consultanta, traininguri de specialitate, implementare de concepte si service specializat pentru echipamentele furnizate.

Acest job a expirat sau nu mai este activ.