BIBAS GROUP / SEGAFREDO angajeaza reprezentant de vanzari pentru zona Timisoara
pentru BIBAS GROUP

Timisoara | Full time
Experienta

Entry level (1-3 ani)

Limbi straine

Engleza

Locatie

Timisoara

Detalii anunt

Un angajat bun se cunoaste dupa valorile sale. Daca seriozitatea, loialitatea, pasiunea si profesionalismul sunt printre valorile tale si iti doresti sa te dezvolti, alatura-te echipei Bibas Group.
Daca ai o experienta in vanzari de minim 2 ani, cunostinte operare MS Office, cunostinte de limba engleza (nivel mediu),abilitati excelente de comunicare, negociere, persuasiune, esti un bun organizator, ai capacitatea de a selecta prioritatile si nu in ultimul rand esti consumator de cafea, inseamna ca ai ceea ce trebuie pentru a face parte din echipa noastra.
Descrierea jobului:
- planificarea si urmarirea activitatilor de vizitare a clientilor, discutii cu acestia pentru identificarea corecta si completa a necesitatilor
- planificarea incasarilor, incasarea soldurilor de la beneficiari
- comunicarea permanenta cu beneficiarii, medierea problemelor de service, livrarea marfii
- cresterea numarului de beneficiari pe rutele alocate, prezentare oferte, cresterea vanzarilor pe beneficiari
Descrierea companiei

Bibas Group este unicul distribuitor autorizat al Segafredo Zanetti in Romania si reprezentantul exclusiv in tara al produselor si serviciilor Segafredo Zanetti Linea Bar. Propune solutii la cheie - consultanta, proiectare (concept, arhitectura, design) furnizare de produse, de echipamente profesionale si de mobilier - pentru orice tip de locatie din domeniul HORECA
Printre ofertele integrate clientii nostri beneficiaza de servicii complete pentru specialitatile de cafea italiana, de inghetata artizanala italiana si de produse de cofetarie tipic italienesti. Grupul de firme asigura consultanta, traininguri de specialitate, implementare de concepte si service specializat pentru echipamentele furnizate.

Acest job a expirat sau nu mai este activ.