Asistent manager/comunicare
pentru Development Advice & Resources SRL

Bucuresti | Proiect
Experienta

Fara experienta / Student / Entry level (1-3 ani)

Limbi straine

Engleza

Locatie

Bucuresti

Detalii anunt

Daca esti o persoana la inceput de cariera, dornica sa invete, cu foarte bune abilitati de comunicare in limba romana si in limba engleza, pasionata de a lucra cu oamenii, foarte bine organizata, serioasa, responsabila, flexibila, cu initiativa si extrem de discreta, iti oferim posibilitatea sa inveti si sa lucrezi in echipa unei profesioniste in organizare evenimente, persoana publica, speaker, autor, blogger si persoana de televiziune. Timp de 45 de zile vei avea o perioada de invatare si transformare in care vei beneficia de training si mentoring. Dupa perioada de invatare, in functie de performantele dovedite, ti se ofera contract de munca si multiple beneficii, printre care sa participi la organizarea de evenimente, sa scrii articole, sa contribui la proiecte interesante, sa te dezvolti intr-un mediu de lucru foarte placut, motivant si stabil, pe termen lung, sa-ti dezvolti brandul personal.
Sediul companiei: Voluntari, Ilfov, mijloc de transport direct - microbuzul 445 de la statia de metrou Pipera.
In cazul in care te consideri persoana potrivita, trimite-mi o scrisoare de motivatie si un CV la corina@dare.com.ro si iti promit ca te asteapta o lume fascinanta!

Acest job a expirat sau nu mai este activ.

Despre Development Advice & Resources SRL

Punem pasiune în tot ce facem, creăm parteneriate durabile și de încredere, avem experiență și rezultate cuantificabile, ne implicăm și ne dorim ca tu să reușești.

Serviciile noastre se customizează…