OPERATOR VANZARI PRIN TELEFON
pentru REZON MEDIA GRUP

Bucuresti | Full time
Experienta

Fara experienta / Student / Entry level (1-3 ani)

Locatie

Bucuresti

Detalii anunt

Vrem sa ne extindem echipa asa ca in aceasta perioada suntem in cautarea de colegi noi pentru urmatoarele posturi :

OPERATOR VANZARI PRIN TELEFON

Printre responsabilitatile tale se numara :

contactarea telefonica a clientilor existenti si a altor prospecti carora le vei promova publicatiile editate de noi,
identificarea , inregistrarea si actualizarea permanenta a datelor de contact ale clientilor/prospectilor prezenti in baza de date ce-ti va fi pusa la dispozitie,
relationarea activa cu celelalte departamente pentru imbunatatirea calitatii produselor/serviciilor oferite.
Apreciem oamenii implicati, seriosi, cu reale abilitati de comunicare /ascultare si putere de convingere , avand cunostinte medii de operare a calculatorului.

Esti student si ai vrea sa dobandesti experienta atat de importanta pentru viitorul tau, nu ti-ar strica si niste venituri suplimentare dar in acelasi timp ai vrea sa mergi si la scoala.Alege varianta de program care te avantajeaza: part-time sau full time.

De asemenea, daca esti deja absolvent si in cautarea primului loc de munca, sau te afli intr-un moment delicat al carierei tale, am putea sa te ajutam. Incearca!

Daca te regasesti in descrierea noastra, si vrei sa faci un prim pas, trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail: angajari @rezon.ro .Asteptam sa te cunoastem cat mai curand.

PS. A! Despre venituri . Fiind un job in vanzari, poti sa presupui ca iti vom propune un salariu fix + bonus din vanzari, tichete de masa cu valoarea nominala de 15 lei, si iti decontam si RATB-ul.

Succes!

Acest job a expirat sau nu mai este activ.

Bucuresti

Despre REZON MEDIA GRUP

Cu o experienta de peste 30 de ani la nivel international si din anul 2004 pe piata din Romania, Rezon Media Grup activeaza in domeniul produselor informationale avand in acest moment peste 30.000…

...